Svaki vlasnik automobila zasigurno želi da unutrašnjost svoga auta prilagodi ličnim potrebama i estetskim kriterijumima.

Ako vozite auto, kao vozač primetili ste koliko je bitna udobnost i funkcionalnost sedišta. Ona predstavlja kontakt vozača i vozila sto je mnogo bitno u vožnji naročito u vožnji na duže relacije. Svaki vlasnik vozila verovatno pokušava da održi lepotu i čistoću u unutrašnjosti vozila(kabini) kao i čistoću tela, u izvesnoj meri automobil je deo vaše garderobe, tako da način na koji auto izgleda često se poistovećuje sa svojim vlasnikom.

Stil vašeg automobila ne čini samo spoljašnji izgled, već kompletan automobil, što u velikoj meri uključuje i enterijer. Unutrašnjost automobila zavisi čak i od prvog kontakta-upoznavanja vlasnika i vozila, kada se
kupuje automobil sve veću pažnju odvlače sedišta jer u velikoj meri govore o tome koliko je i na koji način auto eksploatisan. Postoji puno razloga za promenu unutrašnjosti automobila:
sedište vremenom izgubi formu zbog deformacije sunđera od koga je napravljeno, a kasnije i funkciju ukoliko dođe do oštećenja metalne konstrukcije, materijali stare, tanje se, cepaju i prljaju.
Ako se odlučite za tapaciranje sedišta,stari izgled sedišta možete dovesti do savršenog modernog dizajna i naglasiti individualnost (unutrašnjosti) vašeg automobila, a istovremeno i vašu individualnost i posebnost.
Psiholozi misle da na osnovu marke automobila, njegove veličine, boje, oblika i drugih sličnih karakteristika, mogu mnogo reći o vlasniku tog automobila.

Mi Vas podsećamo da automobil ima i svoj “unutrašnji svet” koji isto govori o prirodi i navikama svog vlasnika.
Imamo mogucnost da vam ostvarimo snove koji se odnose na unutrašnjost vašeg vozila.
Prilagođavamo se zadovoljenju potreba dizajna savremenog autoenterijera i novim idejama.

Dizajn je drugi najveći faktor, dok su pre njih pouzdanost i trajnost vozila.
Proizvođači automobila ulažu mnogo vremena i energije za zadovoljenje estetskih kriterijuma i dizajna automobila.