Tapaciranje VOZILA

Segment tapaciranje vozila sastoje se od presvlačenja sedišta, njihovo kompletno ili delimično presvlačenje, popravka po potrebi funkcionalnih (konstrukcija, sundjera i dr.) ili estetski važnih delova , tapaciranje tapacirunga na vratima automobila, tapaciranje neba na vozilima, presvlacenje ručice menjača i ručne kočnice, presvlačenje zadnje police, tapaciranje naslona za ruku (rukonaslona) i ostalih delova enterijera vašeg vozila, po Vašoj želji materijala, kože, eko kože, platna ili od nauticke kože ako je u pitanju tapaciranje glisera, čamca.

Dizajn, stil, originalni izgled…

Dakle, imate vozilo, čamac, gliser i viziju unutrašnjosti kakvu želite da bi istakli svog ljubimca , orginalnim ili izgledom enterijera. Imate viziju, ili možda sliku skinutu s net-a i želite stvoriti takav ugođaj u vašem autu ili gliseru, prvo i osnovno nas kontaktirajte ili posaljite fotografiju na e mail ili pak dođete lično na informativni razgovor. Tu se određuje način i cena tapaciranja vašeg glisera ili vozila; cena zavisi od više faktora kao što su vrsta sedišta, koji se materijal koristi , koža , skaj, štof, imitacije i itd. šta sve želite tapacirati, sedista, volan, ručicu menjača, naslon za ruku i itd.

Opseg materijala koji se nalazi u ponudi je vrlo širok te se može podeliti u više kategorija po cenama i klasama – koža, skaj, eko koža, alkantar, štof, mikrofiber, velur, tekstil …

Tapaciranje auta ( automobila, vozila, glisera) se vrši materijalima vrhunskog kvaliteta iz auto industrije poreklom iz Nemačke i Italije. Usluge komplet presvlačenja enterijera dolaze do izražaja kod restauracije oldtimer vozila tj. vračanje enterijera u fabričko stanje.

Najčešča pitanja su u vezi tapaciranja sa pravom kožom koja je ujedno i najskuplja varijanta tapaciranja pa i prema tome nekima nepovoljna.

S obzirom da je tapaciranje kožom skupo tu dolaze do izražaja imitacije kože tj. skajevi koji svojom površinom imitiraju kožu. Sedišta se mogu presvlačiti komplet u jednu vrstu materiala ili u razne kombinacije kao što su koža-alkantar, skaj-štof i dr., te sa kombinacijom boje konca po vašoj želji.

Ne ustručavajte se da nam pišete ili nas kontaktirate.