Koža u tapetarstvu je, naravno, prilično skupa. Ako ste, ipak, izabrali da to učinite, vazno je da novac ne dajete uzalud. Zbog toga je VIMOSO radionica tu da Vam pruži kvalitetnu uslugu izrade i ugradnje kožnih tapaciranih elemenata.

 

Na početku, neophodno je razmotriti sve detalje željenog dizajna. Različiti modeli eko-kože se danas mogu naći u bilo kojoj radnji za prodaju tekstila,ali pravu kozu za sedišta je teško pronaći.

 

Prema svojim karakteristikama,koza za sedišta je kvalitativno daleko superiornija u odnosu na sve druge tipove vestačke koze. Prirodna koza je izgubila svoju relevantnost upravo zbog vestačke kože. Prirodna koza ima niz pozitivnih karakteristika u odnosu na vestačku kožu: ona je neuporedivo bolja i kvalitetnija u svim segmentima, ne privlači prljavštinu i prašinu, vrlo je lako očistiti. Vredniji tipovi kože imaju mikropore, kroz koji prolazi vazduh i materijal „diše“. Prema mišljenju mnogih ljudi – koža je znak luksuza i stila. Zato stilski proizvodači automobila, poput Mercedes ili BMW rade enterijere od crne kože. . Ta crna kožna unutrašnjost se smatra indikatorom stila i luksuza, a automobilu daje lepotu, koža se takođe vrlo praktično koristi. Kao što to svi znamo, koža je vrlo izdržljiva i jednostavana za korišćenje. Kožna sedista, kao i sve na ovom svetu ima svoje prednosti i nedostatke. Ako je koža crna, kožna sedišta mogu biti veoma vruća,a zimi ,ne bas prijatno, hladna, dok se sve druge karakteristike mogu opisati kao sigurne pogodnosti. To je posledica činjenice da su kožna sedišta, ne samo prestizna već i vrlo udobna i izdržljiva. Kožna unutrašnjost Vašeg automobila, jedan je od najvećih pokazatelja prestiža, a jednostavnost i udobnost u upravljanju i prisustvo kože u automobilu moderan je način završetka Vašeg autoenterijera. Kožni enterijer je lepo videti i kod skupih i jeftinih automobila. Kod skupljih automobila koža se upotrebljava zbog pouzdanosti, a kod jeftinijih zbog stila i originalnosti. Pored udobnosti, sedište mora posedovati i praktičnost, jer ako vozaču nije udobno, on oseća zamor, zamor dovodi do pospanosti,a pospanost predstavlja potencijalnu opasnost za život vozača!

 

Zato je VIMOSO radionica tu da spoji lepo i korisno!